Samenwerken met IPMA Young Crew


Afgelopen donderdag vond de Nationale Project Management Championship 2023 van IPMA Young Crew Netherlands plaats bij Team Bliss. Verschillende teams van diverse hogescholen en universiteiten kwamen samen in de hoop zich te kwalificeren voor de internationale finale. De teams werden onder hoge tijdsdruk uitgedaagd om meerdere projectmanagement opdrachten op te lossen. Het winnende team mag Nederland vertegenwoordigen in de internationale finale in Valencia!

IPMA Young Crew is een onderdeel van IPMA: International Project Management Association. IPMA Young Crew is een netwerk voor projectmanagers t/m 35 jaar en studenten met ambitie in projectmanagement. Dit netwerk stimuleert persoonlijke ontwikkeling door uitdagingen op het gebied van kennis en competenties aan te gaan.

We zijn trots om samen met IPMA Young Crew Netherlands bij te dragen aan de ontwikkeling en innovatie van de volgende generatie projectmanagers. We wensen de winnaars veel succes in de internationale finale in juni.

Misschien herken je twee van onze Bliss*ers op de foto. Daan is nadat hij terug gekomen is uit Valencia bij Bliss komen werken. Benieuwd naar waar hij zich mee bezig houdt? Lees hier meer over zijn opdracht bij Volandis. Hij vertelt meer over de Realisatie van het Digitaal Skills Paspoort. Ook Youri is gestart bij Bliss!

Auteur

teambliss

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *