Branche onafhankelijke kracht

Door ons brede netwerk van veranderaars hebben we ervaring in veel verschillende branches. Ons vermogen om flexibel te opereren, stelt ons in staat om doeltreffende realisatiekracht te bieden. Wij beschikken over een brede inhoudelijke kennisbasis op het gebied van technologie, proces en organisatie, evenals specifieke expertise op het vlak van veranderkunde. Dit maakt dat we overal succesvol kunnen zijn.

Telecom & IT

Binnen de snel evoluerende IT- en telecomsectoren heeft Bliss sinds 2017 meer dan 250 projecten gefaciliteerd, van het 5G-netwerk en IoT-producten tot de expansie van virtuele netwerken via op de cloud gebaseerde diensten. Dankzij onze nauwe samenwerkingen met vooraanstaande partners, zoals Odido en KPN, voorzien we doorlopend in veranderprofessionals met gespecialiseerde kennis en ervaring in de informatietechnologie. Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Retail & eCommerce

Consumenten verwachten dat verschillende verkoopkanalen naadloos op elkaar aansluiten: fysieke winkels, websites, apps en sociale media. Bij verschillende grote retailers hebben we van deze verwachting werkelijkheid gemaakt. Met onze expertise op het gebied van Customer Experience (CX), Agile-methodologie, LEAN-principes en digitale transformaties zijn we uitgerust met de kennis en ervaring die nodig is in het veranderende landschap van retail en eCommerce. Zoek je een specialist in verandering binnen deze sector?

Energie & netbeheer

De energievoorziening verandert: fossiele brandstoffen worden vervangen door hernieuwbare bronnen, de relevantie van decentrale energieopwekking neemt toe en de deadline voor gestelde klimaatdoelen nadert. Bliss is op dit moment actief bij Vattenfall. Met welke verandering kunnen we jou helpen?

Transport & logistiek

De sector transport en logistiek is (letterlijk) continu in beweging met AI, data, security, duurzaamheid en LEAN procesoptimalisatie als toonaangevende trends in 2024. Voor onze partner Anthony Veder leveren we op continue basis veranderkracht om goederen effectief en efficiënt van A naar B te krijgen. Benieuwd naar hun ervaring?

Zorg & onderwijs

Gepersonaliseerde zorg brengt ingrijpende veranderingen met zich mee. Van voortdurende ontwikkelingen in kunstmatige intelligentie (AI), data-analyse tot telezorg. Bliss heeft een breed en actief portfolio aan veranderingen bij GGD GHOR Nederland, LCCB, Arts en Zorg, SOS International, ArboNed en NTS. Ook het onderwijs blijft zich evolueren voor passende educatie voor ieder kind in Nederland. Onze veranderaars brengen een rugzak vol kennis en kunde om jouw verandering binnen de zorg of het onderwijs gestructureerd en succesvol te realiseren. 

Zie jij jouw sector er niet tussen staan? Schroom niet om contact op te nemen. Bliss heeft naast opdrachten in eerdere genoemde branches ook opdrachten gedaan in andere sectoren. Dus, waar je ook vandaan komt, wij hebben waarschijnlijk al ervaring in jouw wereld. En als dat niet zo is, zijn we altijd klaar voor een nieuwe uitdaging. Want, veranderen is ons vak!