Veranderaars om organisaties te helpen

Bliss is een groeiend netwerk van veranderaars, gespecialiseerd in het vormgeven en realiseren van verandering. Wij leveren veranderaars om organisaties te helpen groeien en verandertrajecten in goede banen te leiden. Dit doen we in tal van sectoren met tal van veranderaars.

 • Bliss*er worden?

  Kies jij voor snelle groei en uitdaging? Bekijk onze vacatures!

  Bliss*er worden
 • Patrick Vermaas

  Bliss Veranderaar

  Patrick is altijd uit op gezamenlijk meerwaarde creëren. Dit vanuit een positieve benadering, een grote mate van professionaliteit, een open mind, maar ook met een glimlach en een knipoog.

 • Cheryl Schilder

  Bliss Veranderaar

  Cheryl is een harde werker met een uitstekend oog voor detail. Uitdagingen gaat ze met een ongekende toewijding aan. Met Cheryl in je team krijg je zaken gedaan.

 • Rosa Groot

  Bliss Veranderaar

  Mensgericht én analytisch. Dat is Rosa. Ze heeft een open houding, is empathisch en van nature geïnteresseerd in wat mensen beweegt (óf juist niet). Ze vindt het belangrijk om feitelijk te onderbouwen wat nodig is voor daadwerkelijke verandering. 

 • Noah Pattiapon

  Bliss Veranderaar

  Noah is resultaatgericht en gedreven tot de best mogelijke uitkomst te komen. Door zijn open, optimistische houding maakt hij gemakkelijk verbinding en met zijn analytische mindset kan hij projecten gestructureerd en inzichtelijk houden.

 • Elian Killeen

  Bliss Veranderaar

  Elian combineert zijn ondernemende geest, creativiteit en analytisch vermogen graag met gevoel voor humor en plezier op de werkvloer. Zijn openheid en oprechte interesse zorgen ervoor dat hij mensen snel met zich meekrijgt.

 • Jeannette Vegter

  Associate Bliss Veranderaar & Job Coach

  Jeannette heeft uitgebreide managementervaring, een scherp oog voor de klant, groot empathisch vermogen en met haar creativiteit is zij bijzonder effectief in het behalen van resultaat.

 • Bas Wiedemeijer

  Bliss Veranderaar

  Bas is een enthousiaste professional, praktisch en hardwerkend. Zijn open en sociale persoonlijkheid zorgt voor sterke verbindingen met anderen. Hij luistert goed, handelt snel en past zich moeiteloos aan om doelen te bereiken.

 • Charlotte Stienstra

  Bliss Veranderaar

  Charlotte is een intuïtieve projectmanager met ervaring in uiteenlopende sectoren, van e-commerce tot de zorg. Door een onuitputtelijke bron van positieve energie en een grenzeloze nieuwsgierigheid, omarmt ze uitdagingen en inspireert ze anderen om gezamenlijk een blijvende impact te creëren.

 • Pieter Gremmen

  Job Coach

  Pieter legt snel de zwakke plekken in projecten en programma’s bloot, en vertaalt deze in verbeteracties. Hij krijgt energie van het helpen van jongere collega’s bij hun ontwikkeling en groei, en van de verdere professionalisering van Bliss.

 • Renate Haverkamp

  Founder

  Een powervrouw van het eerste uur. Zet alles en iedereen in beweging om het juiste resultaat te behalen. Deinst niet terug voor het onmogelijke, Renate ziet slechts mogelijkheden. 

 • Emma Heijnders

  Bliss Veranderaar

  Emma is een energieke verbinder en neemt mensen graag mee in haar enthousiasme door het streven naar een gezamenlijk doel, want veranderen doe je samen. Met ervaring in complex stakeholder management en het aansturen van verschillende teams brengt ze verandering teweeg.

 • Billy Stuger

  Bliss Veranderaar

  Hij leert snel en wil graag excelleren. Billy weet goed wat hij kan en hoe hij dingen die hij nu niet kan, toch mogelijk kan maken.

 • Leonie de Vlieger

  Bliss Coach

  Met Bliss*ers werken vindt Leonie heel leuk, doordat ze hen mag coachen op zeer diverse onderwerpen. Van praktische tools, als timemanagement, tot mindset, of juist op een diepere laag met systemisch werk

 • Mascha Barelds

  Bliss Veranderaar

  Mascha is de ambitieuze boost die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien. Ze is analytisch, ondernemend, heeft een natuurlijke vorm van leiderschap en werkt het best in een creatieve omgeving.

 • Belle van Teijlingen

  Bliss Coach & Branding

  Wat mensen beweegt tot verandering, of wat ze ervan weerhoudt, heeft Belle altijd geïnteresseerd. Vanuit verbinding wil ze graag samen zoeken naar nieuwe, andere wegen. Ze is een aanpakker, enthousiast en kan goed luisteren, ook naar de dingen die niet gezegd worden.

 • Saira Perreijn

  People Growth

  Met positieve energie legt Saira graag de verbinding tussen mensen. Wat haar uniek maakt? Ze streeft continu naar het beste resultaat en weet tegelijkertijd de rust te bewaren in veranderende omstandigheden.

 • Gerard Boumans

  Associate Bliss Veranderaar

  Gerard heeft uitgebreide internationale managementervaring in continu veranderende omgevingen. Hij krijgt energie van complexe vraagstukken die vragen om een kritische inhoudelijke blik, samenwerken in een team met verschillende achtergronden en een lach.

 • Lisette Rietbergen

  Commercie

  Lisette is een ondernemende, positieve en mensgerichte relatiebouwer. Ze denkt mee met klanten om de uitdagingen die er zijn om te zetten naar concrete oplossingen. Dit doet ze op een open en eerlijke manier, waarin zowel de klant als de Bliss*er centraal staan.

 • Mohamed Ouzakar

  Bliss Veranderaar

  Met zijn vastberadenheid en een master in projectmanagement, is Mohamed gedreven door de passie om blijvende impact te creëren. Zijn stressbestendigheid maakt hem een onvermoeibare doorzetter die volhardt, zelfs in de meest complexe omgevingen.

 • Julie van Luit

  Bliss Veranderaar

  Julie is ambitieus en houdt van uitdagingen en complexe vraagstukken. Met flair, enthousiasme en een gezonde dosis nuchterheid behaalt zij de gewenste resultaten en is ze de energieke en frisse wind in je team. 

 • Henri van Dijk

  Job Coach

  Henri heeft een uitgebreide project management achtergrond en draagt deze met passie en enthousiasme over. Hij is creatief in het bedenken van aanpakken en interventies die echt het verschil maken. Henri heeft enorm veel plezier in het ontwikkelen van consultants.  

 • Zahi van Wichen

  Bliss Veranderaar

  Met haar enthousiasme en pragmatische denkwijze neemt Zahi haar omgeving mee in een gezamenlijk doel. Ze is ervaren in werken in multiculturele omgevingen en is een krachtige verbinder.   

 • Eva Neeleman

  Bliss Veranderaar

  Eva houdt het hoofd koel. Ze voelt aan wat nodig is, kan snel schakelen en weet overzicht en structuur aan te brengen. Ze steekt de handen uit de mouwen en krijgt op natuurlijke wijze ook anderen mee.

 • Cindy Ponne

  Associate Bliss Veranderaar

  Met haar doelbewuste mindset weet Cindy strategische targets door te vertalen naar concrete, heldere acties. Haar analytische skills in combinatie met pragmatiek en een vleugje humor, zorgen ervoor dat zij mensen en organisaties in beweging krijgt.

 • Daan van Dieperbeek

  Bliss Veranderaar

  Daan is een gedreven en ambitieuze young professional met een passie voor duurzaamheid en een scherp oog voor detail. Zijn sociale aard maakt hem een gewaardeerde collega in elk team.

 • Tanuja Balraadjsing

  Blisser Lifecycle

  Tanuja is gecommitteerd aan wat ze doet en focust zich op het resultaat waarbij ze niet bang is om te doen wat nodig is. Ze fixed het wel. Als een stabiele rots in de branding, heeft ze haar zaken op orde.

 • Youri van der Plas

  Bliss Veranderaar

  Youri gelooft in de kracht van samen groeien. Door middel van open communicatie en gesprekken met verschillende mensen ambieert hij de hoogste prestaties te leveren waarin iedereen op een gelijkwaardige manier wordt gepresenteerd.

 • Zamani Dabre

  Bliss Veranderaar

  Zamani is een gedreven persoon die er alles aan zal doen om een doel te behalen, het liefst op een zo efficiënt mogelijke manier. Ze werkt graag samen met een team om zo meerdere inzichten tot haar te nemen en op deze manier tot de best passende methode te komen.

 • Froukje Vrielink

  Associate Bliss Veranderaar

  Froukje heeft een sterk analytisch vermogen en doorziet het complexe speelveld binnen een organisatie snel. Met haar lach en een flinke dosis power is ze in staat richting te geven aan grote transformaties.

 • Danitsja Goossens

  Head of Commerce

  Enthousiasme is haar middle name. Zij combineert inhoudelijke kennis met creativiteit en heeft een sterk gevoel van wat een klant nodig heeft. Haar uitgangspunt: Wat kan er wèl?

 • Bojay Mark

  Bliss Veranderaar

  Bojay is een toegewijde teamspeler die effectieve oplossingen zoekt. Hij hecht waarde aan het opbouwen van sterke relaties en kan door zijn brede interesses gemakkelijk connecties leggen. Bojay streeft naar resultaat zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen.

 • Juliette Abbas

  Bliss Veranderaar

  Juliette is positief ingesteld en denkt graag in mogelijkheden. Haar hands-on mentaliteit zorgt ervoor dat ze dingen gedaan krijgt. Met een mensgerichte aanpak en een goede portie daadkracht is ze een echte veranderaar in hart en nieren. 

 • Kiki Nelissen

  Bliss Veranderaar

  Kiki is een nieuwsgierige en oplossingsgerichte onderzoeker die ideeën in praktische mogelijkheden vertaalt. Daarin zoekt ze actief anderen op om samen een gemeenschappelijk doel te bereiken.

 • Koen de Wolf

  Bliss Veranderaar

  Koen is gedreven om problemen op te lossen door het inzetten van sociale en communicatieve vaardigheden, dit doet hij dan ook met vol enthousiasme. Samenwerken met anderen, belangen verbinden van stakeholders en succesvolle resultaten is waar hij energie van krijgt.

 • Nathalie Grevink

  Bliss Veranderaar

  Nathalie is een echte teamplayer die uitdagingen met beide handen aanpakt. Ze heeft oog voor detail en kan overzicht houden in een complexe situatie. 

 • Eveline Simonse

  Bliss Veranderaar

  Door haar ervaring met begeleiden, motiveren en communiceren op verschillende niveaus, is Eveline goed in luisteren en weet ze snel de kern van het probleem te vinden; zodat jullie samen kunnen werken aan de juiste oplossing.

 • Julia van Langeveld

  Bliss Veranderaar

  Julia is een samensmelting van een luisterend oor, een kritische blik en een warme lach. Met ervaring in multiculturele teams en ‘hotello’ mindset past ze zich snel aan naar haar omgeving om samen harmonisch en stabiel de krachten te bundelen.

 • Tessa Bigby

  Bliss Veranderaar

  Tessa is gedisciplineerd, houdt van aanpakken en schrikt niet van een uitdaging. Ze zet graag haar analytische vaardigheden in om tot de kern van de situatie te komen en het onderliggende probleem te identificeren, zonder daarbij het menselijke element uit het oog te verliezen.

 • Amber Osinga

  Bliss Veranderaar

  Amber is resultaatgericht ingesteld, als zij iets in haar hoofd heeft dan doet zij er alles aan om dit doel te bereiken. Door haar open houding krijgt ze mensen mee en bewaart ze het menselijke contact.

 • Mariëlla Dijkstra

  Bliss Coach

  In gesprek met Mariëlla voel je je op je gemak en kom je tot bloei. Ze helpt je na te denken over wat je wilt bereiken. Diep van binnen en op de opdracht bij de klant. Zelfbewust.

 • Michel Mattei

  Bliss Veranderaar

  Michel is een ervaren professional die met een Growth Mindset zijn omgeving stimuleert. Hij komt met een sterke overtuiging vlot tot de kern. Met zijn Lean achtergrond elimineert hij verspillingen en voegt hij echte waarde toe aan het bedrijfsproces.  

 • Fanny Evers

  Bliss Coach

  Fanny is een coach die Bliss*ers graag in beweging brengt. Elke keer duik je weer dieper in je eigen ontwikkeling. Ze vindt het gaaf en een eer om op deze manier bij te dragen aan de persoonlijke én zakelijke groei van Team Bliss.

 • Marlijn Borst

  Bliss Veranderaar

  Met haar inlevingsvermogen en oprechte interesse legt Marlijn al snel een goede basis om mensen en afdelingen met elkaar te verbinden. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en zorgt voor goede energie gedurende verandertrajecten.

 • Julia van Dommelen

  Bliss Veranderaar

  Julia heeft passie voor verandermanagement en krijgt energie van complexe vraagstukken. Haar proactieve houding, positiviteit, analytisch vermogen en openheid zorgen voor een hoge mate van betrokkenheid en het streven naar het gewenste resultaat.

 • Chris Krijger

  Associate Bliss Veranderaar

  Chris heeft een schat aan ervaring in het leiden van bedrijven en programma’s. Hij is een ervaren people manager met fusies en reorganisaties als zijn speelveld. Zijn bevlogenheid en passie inspireren teams tot succes in elk project.

 • Shilène Balder

  Blisser Lifecycle & Allround

  Samen iets waarmaken is waar Shilène energie van krijgt. Met enthousiasme gaat ze ieder avontuur aan, en met een achtergrond als ‘hotello’ en antropoloog staat de mens altijd centraal.

 • Matthijs de Coo

  Bliss Veranderaar

  Door zijn interdisciplinaire achtergrond en ervaring als projectleider werkt Matthijs gemakkelijk samen met anderen. Hij neem het voortouw om als team doelen te realiseren.