Veranderaars om organisaties te helpen

Bliss is een groeiend netwerk van veranderaars, gespecialiseerd in het vormgeven en realiseren van verandering. Wij leveren veranderaars om organisaties te helpen groeien en verandertrajecten in goede banen te leiden. Dit doen we in tal van sectoren met tal van veranderaars.

 • Bliss*er worden?

  Kies jij voor snelle groei en uitdaging? Bekijk onze vacatures!

  Bliss*er worden
 • Patrick Vermaas

  Bliss Veranderaar

  Patrick is altijd uit op gezamenlijk meerwaarde creëren. Dit vanuit een positieve benadering, een grote mate van professionaliteit, een open mind, maar ook met een glimlach en een knipoog.

 • Cheryl Schilder

  Bliss Veranderaar

  Cheryl is een harde werker met een uitstekend oog voor detail. Uitdagingen gaat ze met een ongekende toewijding aan. Met Cheryl in je team krijg je zaken gedaan.

 • François Mahé

  Bliss Veranderaar

  Processen verbeteren en tegelijkertijd mensen helpen zich te ontwikkelen? Dat is waar François gepassioneerd over is. Met nieuwsgierigheid, structuur en een internationale achtergrond weet hij het beste in een team naar boven te halen.

 • Renate Haverkamp

  Founder

  Een powervrouw van het eerste uur. Zet alles en iedereen in beweging om het juiste resultaat te behalen. Deinst niet terug voor het onmogelijke, Renate ziet slechts mogelijkheden. 

 • Noah Pattiapon

  Bliss Veranderaar

  Noah is resultaatgericht en gedreven tot de best mogelijke uitkomst te komen. Door zijn open, optimistische houding maakt hij gemakkelijk verbinding en met zijn analytische mindset kan hij projecten gestructureerd en inzichtelijk houden.

 • Cindy Ponne

  Associate Bliss Veranderaar

  Met haar doelbewuste mindset weet Cindy strategische targets door te vertalen naar concrete, heldere acties. Haar analytische skills in combinatie met pragmatiek en een vleugje humor, zorgen ervoor dat zij mensen en organisaties in beweging krijgt.

 • Matthijs de Coo

  Bliss Veranderaar

  Door zijn interdisciplinaire achtergrond en ervaring als projectleider werkt Matthijs gemakkelijk samen met anderen. Hij neem het voortouw om als team doelen te realiseren.

 • Elian Killeen

  Bliss Veranderaar

  Elian combineert zijn ondernemende geest, creativiteit en analytisch vermogen graag met gevoel voor humor en plezier op de werkvloer. Zijn openheid en oprechte interesse zorgen ervoor dat hij mensen snel met zich meekrijgt.

 • Pieter Smetsers

  Bliss Veranderaar

  Door zijn energieke houding weet Pieter mensen te betrekken bij de noodzaak en te motiveren om te bewegen. Daarnaast kan hij door het stellen van de juiste en kritische vragen de benodigde informatie boven tafel krijgen.

 • Jeannette Vegter

  Associate Bliss Veranderaar & Job Coach

  Jeannette heeft uitgebreide managementervaring, een scherp oog voor de klant, groot empathisch vermogen en met haar creativiteit is zij bijzonder effectief in het behalen van resultaat.

 • Pieter Gremmen

  Job Coach

  Pieter legt snel de zwakke plekken in projecten en programma’s bloot, en vertaalt deze in verbeteracties. Hij krijgt energie van het helpen van jongere collega’s bij hun ontwikkeling en groei, en van de verdere professionalisering van Bliss.

 • Billy Stuger

  Bliss Veranderaar

  Hij leert snel en wil graag excelleren. Billy weet goed wat hij kan en hoe hij dingen die hij nu niet kan, toch mogelijk kan maken.

 • Grytsje de Boer

  Bliss Veranderaar

  Bij Grytsje schijnt altijd de zon waarbij ze altijd denkt in oplossingen en mogelijkheden. Haar Friese nuchterheid en doortastendheid draagt bij aan een oplossing met een blik naar de toekomst.

 • Emma Heijnders

  Bliss Veranderaar

  Emma is een energieke verbinder en neemt mensen graag mee in haar enthousiasme door het streven naar een gezamenlijk doel, want veranderen doe je samen. Met ervaring in complex stakeholder management en het aansturen van verschillende teams brengt ze verandering teweeg.

 • Belle van Teijlingen

  Bliss Coach & Branding

  Wat mensen beweegt tot verandering, of wat ze ervan weerhoudt, heeft Belle altijd geïnteresseerd. Vanuit verbinding wil ze graag samen zoeken naar nieuwe, andere wegen. Ze is een aanpakker, enthousiast en kan goed luisteren, ook naar de dingen die niet gezegd worden.

 • Mascha Barelds

  Lead Matching & Branding

  Mascha is de ambitieuze boost die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien. Ze is analytisch, ondernemend, heeft een natuurlijke vorm van leiderschap en werkt het best in een creatieve omgeving.

 • Michel Mattei

  Bliss Veranderaar

  Michel is een ervaren professional die met een Growth Mindset zijn omgeving stimuleert. Hij komt met een sterke overtuiging vlot tot de kern. Met zijn Lean achtergrond elimineert hij verspillingen en voegt hij echte waarde toe aan het bedrijfsproces.  

 • Lisette Rietbergen

  Commercie

  Lisette is een ondernemende, positieve en mensgerichte relatiebouwer. Ze denkt mee met klanten om de uitdagingen die er zijn om te zetten naar concrete oplossingen. Dit doet ze op een open en eerlijke manier, waarin zowel de klant als de Bliss*er centraal staan.

 • Mick Korte

  Bliss Veranderaar

  Vol ambitie en volharding gaat Mick elke uitdaging aan. Met zijn analytische en doordachte blik behaalt hij resultaten en uit deze resultaten haalt hij veel energie. Dit alles met oog voor het menselijke aspect.

 • Julie van Luit

  Bliss Veranderaar

  Julie is ambitieus en houdt van uitdagingen en complexe vraagstukken. Met flair, enthousiasme en een gezonde dosis nuchterheid behaalt zij de gewenste resultaten en is ze de energieke en frisse wind in je team. 

 • Saira Perreijn

  Head of People Growth

  Met positieve energie legt Saira graag de verbinding tussen mensen. Wat haar uniek maakt? Ze streeft continu naar het beste resultaat en weet tegelijkertijd de rust te bewaren in veranderende omstandigheden.

 • Henri van Dijk

  Job Coach

  Henri heeft een uitgebreide project management achtergrond en draagt deze met passie en enthousiasme over. Hij is creatief in het bedenken van aanpakken en interventies die echt het verschil maken. Henri heeft enorm veel plezier in het ontwikkelen van consultants.  

 • Jan Bouw

  Head of Create Lasting Change

  De overtuiging dat je met zelfaanvaarding ook verandering in gang zet én de ervaring dat ieder mens fundamenteel een positieve instelling heeft, vormt de basis voor Jans warme en gedreven benadering waarbij humor en rust vanzelfsprekend zijn.

 • Nadine Straten

  Bliss Veranderaar

  Snel resultaat boeken? Dan moet je bij Nadine zijn. Met haar winnaarsmentaliteit verliest zij het doel niet uit het oog en door haar enthousiasme en wilskracht weet zij mensen in beweging te krijgen.

 • Tanuja Balraadjsing

  Blisser Lifecycle

  Tanuja is gecommitteerd aan wat ze doet en focust zich op het resultaat waarbij ze niet bang is om te doen wat nodig is. Ze fixed het wel. Als een stabiele rots in de branding, heeft ze haar zaken op orde.

 • Cors van Zomeren

  Bliss Veranderaar

  Door effectief te luisteren, weet Cors mensen en groepen goed met elkaar te verbinden. Zijn analytische en observerende skills, in combinatie met zijn resultaatgerichtheid, zorgen ervoor dat hij goed hoofd- en bijzaken kan onderscheiden en het behalen van het doel altijd voor ogen houdt.

 • Astrid van Kamp

  Head of People Growth

  Voor Astrid geldt ‘zeggen is doen’. Een no-nonsense business woman. Dit maakt haar een krachtige veranderaar die zaken doet op haar eigen unieke manier.

 • Evi Kneefel

  Bliss Veranderaar

  Evi is een vrolijke teamplayer. Ze is resultaatgericht zonder het proces uit het oog te verliezen en een echte ‘doener’. Als er iets georganiseerd moet worden kan je bij haar terecht, van vooronderzoek tot uitvoering. Haar creativiteit en zorgvuldigheid maken haar uniek.

 • Danitsja Goossens

  Head of Commerce

  Enthousiasme is haar middle name. Zij combineert inhoudelijke kennis met creativiteit en heeft een sterk gevoel van wat een klant nodig heeft. Haar uitgangspunt: Wat kan er wèl?

 • Zamani Dabre

  Bliss Veranderaar

  Zamani is een gedreven persoon die er alles aan zal doen om een doel te behalen, het liefst op een zo efficiënt mogelijke manier. Ze werkt graag samen met een team om zo meerdere inzichten tot haar te nemen en op deze manier tot de best passende methode te komen.

 • Eveline Simonse

  Bliss Veranderaar

  Door haar ervaring met begeleiden, motiveren en communiceren op verschillende niveaus, is Eveline goed in luisteren en weet ze snel de kern van het probleem te vinden; zodat jullie samen kunnen werken aan de juiste oplossing.

 • Bojay Mark

  Bliss Veranderaar

  Bojay is een toegewijde teamspeler die effectieve oplossingen zoekt. Hij hecht waarde aan het opbouwen van sterke relaties en kan door zijn brede interesses gemakkelijk connecties leggen. Bojay streeft naar resultaat zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen.

 • Marlijn Borst

  Bliss Veranderaar

  Met haar inlevingsvermogen en oprechte interesse legt Marlijn al snel een goede basis om mensen en afdelingen met elkaar te verbinden. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en zorgt voor goede energie gedurende verandertrajecten.

 • Tessa Bigby

  Bliss Veranderaar

  Tessa is gedisciplineerd, houdt van aanpakken en schrikt niet van een uitdaging. Ze zet graag haar analytische vaardigheden in om tot de kern van de situatie te komen en het onderliggende probleem te identificeren, zonder daarbij het menselijke element uit het oog te verliezen.

 • Inge Steemans

  Commercie

  Gepassioneerd door de missie van Bliss zet Inge zich in voor de groei van de organisatie. Met haar strategische mindset en sensitief karakter zet ze steeds dat stapje extra om mooie samenwerkingen tot stand te brengen tussen de klant en Bliss.

 • Lakeisha Leidsman

  Bliss Veranderaar

  Lakeisha is altijd proactief op zoek naar verbeterpotentieel. Ze weet als geen ander hoe ze moet luisteren en doorvragen. Dit, in combinatie met haar empathisch vermogen, maakt dat ze de onderliggende vraag of wens altijd boven water krijgt.

 • Koen de Wolf

  Bliss Veranderaar

  Koen is gedreven om problemen op te lossen door het inzetten van sociale en communicatieve vaardigheden, dit doet hij dan ook met vol enthousiasme. Samenwerken met anderen, belangen verbinden van stakeholders en succesvolle resultaten is waar hij energie van krijgt.

 • Karina Taldikin

  Bliss Veranderaar

  Positiviteit is Karina haar tweede naam. Ze denkt altijd twee stappen vooruit en houdt zich in veranderende situaties bezig met hoe we het proces kunnen optimaliseren én hoe dit op een prettige en persoonlijke manier kan gebeuren.

 • Amber Osinga

  Bliss Veranderaar

  Amber is resultaatgericht ingesteld, als zij iets in haar hoofd heeft dan doet zij er alles aan om dit doel te bereiken. Door haar open houding krijgt ze mensen mee en bewaart ze het menselijke contact.

 • Kiki Nelissen

  Bliss Veranderaar

  Kiki is een nieuwsgierige en oplossingsgerichte onderzoeker die ideeën in praktische mogelijkheden vertaalt. Daarin zoekt ze actief anderen op om samen een gemeenschappelijk doel te bereiken.

 • Shilène Balder

  Blisser Lifecycle & Allround

  Samen iets waarmaken is waar Shilène energie van krijgt. Met enthousiasme gaat ze ieder avontuur aan, en met een achtergrond als ‘hotello’ en antropoloog staat de mens altijd centraal.

 • Melissa Eilander

  Bliss Veranderaar

  Melissa is niet bang om uit haar comfortzone te stappen en met haar ondernemende instelling grijpt ze elke uitdaging aan. Ze is leergierig en gelooft in de kracht van het begrijpen van de menselijke aspecten bij verandering.

 • Fanny Evers

  Bliss Coach

  Fanny is een coach die Bliss*ers graag in beweging brengt. Elke keer duik je weer dieper in je eigen ontwikkeling. Ze vindt het gaaf en een eer om op deze manier bij te dragen aan de persoonlijke én zakelijke groei van Team Bliss.

 • Julia van Dommelen

  Bliss Veranderaar

  Julia heeft passie voor verandermanagement en krijgt energie van complexe vraagstukken. Haar proactieve houding, positiviteit, analytisch vermogen en openheid zorgen voor een hoge mate van betrokkenheid en het streven naar het gewenste resultaat.

Op zoek naar een veranderprofessional of (een gedeelte van) je sourcing uitbesteden?


Maak een afspraak
(fysiek of digitaal)

Kennismaken?

Contact

Heb jij een vraag over verandering, je loopbaan of iets anders?

Bel ons: 071-2206016