Veranderaars om organisaties te helpen

Bliss is een groeiend netwerk van veranderaars, gespecialiseerd in het vormgeven en realiseren van verandering. Wij leveren veranderaars om organisaties te helpen groeien en verandertrajecten in goede banen te leiden. Dit doen we in tal van sectoren met tal van veranderaars.

 • Renate Haverkamp

  Founder

  Een powervrouw van het eerste uur. Zet alles en iedereen in beweging om het juiste resultaat te behalen. Deinst niet terug voor het onmogelijke, Renate ziet slechts mogelijkheden. 

 • Astrid van Kamp

  Head of People Growth

  Voor Astrid geldt ‘zeggen is doen’. Een no-nonsense business woman. Dit maakt haar een krachtige veranderaar die zaken doet op haar eigen unieke manier.

 • Danitsja Goossens

  Head of Commerce

  Enthousiasme is haar middle name. Zij combineert inhoudelijke kennis met creativiteit en heeft een sterk gevoel van wat een klant nodig heeft. Haar uitgangspunt: Wat kan er wèl?

 • Mascha Barelds

  Head of Marketing & Branding

  Mascha is de ambitieuze boost die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien. Ze is analytisch, ondernemend, heeft een natuurlijke vorm van leiderschap en werkt het best in een creatieve omgeving.

 • Tanuja Balraadjsing

  Blisser Journey

  Tanuja is gecommitteerd aan wat ze doet en focust zich op het resultaat waarbij ze niet bang is om te doen wat nodig is. Ze fixed het wel. Als een stabiele rots in de branding, heeft ze haar zaken op orde.

 • Patrick Vermaas

  Bliss Veranderaar

  Patrick is altijd uit op gezamenlijk meerwaarde creëren. Dit vanuit een positieve benadering, een grote mate van professionaliteit, een open mind, maar ook met een glimlach en een knipoog.

 • Inge Steemans

  Commercie

  Gepassioneerd door de missie van Bliss zet Inge zich in voor de groei van de organisatie. Met haar strategische mindset en sensitief karakter zet ze steeds dat stapje extra om mooie samenwerkingen tot stand te brengen tussen de klant en Bliss.

 • Pieter Smetsers

  Bliss Veranderaar

  Door zijn energieke houding weet Pieter mensen te betrekken bij de noodzaak en te motiveren om te bewegen. Daarnaast kan hij door het stellen van de juiste en kritische vragen de benodigde informatie boven tafel krijgen.

 • Rosanne Vroom

  Bliss Veranderaar

  Met haar open en eerlijke houding weet Rosanne contact te leggen met de mensen om haar heen. Ze stelt vaak de vraag: “Wat is er nodig?”, gaat doortastend te werk en is dan enthousiast en vastberaden om dat te realiseren.

 • Paul Wanders

  Bliss Veranderaar

  Veranderen is experimenteren en leren, dit traject faciliteert Paul maar al te graag. Paul brengt structuur, focus en aandacht voor de mens en hun verhaal samen in een gemeenschappelijk en actiegerichte aanpak.

 • Lakeisha Leidsman

  Bliss Veranderaar

  Lakeisha is altijd proactief op zoek naar verbeterpotentieel. Ze weet als geen ander hoe ze moet luisteren en doorvragen. Dit, in combinatie met haar empathisch vermogen, maakt dat ze de onderliggende vraag of wens altijd boven water krijgt.

 • Lisette Rietbergen

  Commercie

  Lisette is een ondernemende, positieve en mensgerichte relatiebouwer. Ze denkt mee met klanten om de uitdagingen die er zijn om te zetten naar concrete oplossingen. Dit doet ze op een open en eerlijke manier, waarin zowel de klant als de Bliss*er centraal staan.

 • Jeannette Vegter

  Associate Bliss Veranderaar

  Jeannette heeft uitgebreide managementervaring, een scherp oog voor de klant, groot empathisch vermogen en met haar creativiteit is zij bijzonder effectief in het behalen van resultaat.

 • Elian Killeen

  Bliss Veranderaar

  Elian combineert zijn ondernemende geest, creativiteit en analytisch vermogen graag met gevoel voor humor en plezier op de werkvloer. Zijn openheid en oprechte interesse zorgen ervoor dat hij mensen snel met zich meekrijgt.

 • Zamani Dabre

  Bliss Veranderaar

  Zamani is een gedreven persoon die er alles aan zal doen om een doel te behalen, het liefst op een zo efficiënt mogelijke manier. Ze werkt graag samen met een team om zo meerdere inzichten tot haar te nemen en op deze manier tot de best passende methode te komen.

 • Pieter Gremmen

  Job Coach

  Pieter legt snel de zwakke plekken in projecten en programma’s bloot, en vertaalt deze in verbeteracties. Hij krijgt energie van het helpen van jongere collega’s bij hun ontwikkeling en groei, en van de verdere professionalisering van Bliss.

 • Melissa Eilander

  Bliss Veranderaar

  Melissa is niet bang om uit haar comfortzone te stappen en met haar ondernemende instelling grijpt ze elke uitdaging aan. Ze is leergierig en gelooft in de kracht van het begrijpen van de menselijke aspecten bij verandering.

 • Kelly Hofstede-Kruijs

  Commercie

  Door haar open houding maakt Kelly gemakkelijk verbinding met de mensen om haar heen. Ze is oprecht geïnteresseerd in een ander en zoekt altijd naar de win-win.

 • Cheryl Schilder

  Bliss Veranderaar

  Cheryl is een harde werker met een uitstekend oog voor detail. Uitdagingen gaat ze met een ongekende toewijding aan. Met Cheryl in je team krijg je zaken gedaan.

 • Billy Stuger

  Bliss Veranderaar

  Hij leert snel en wil graag excelleren. Billy weet goed wat hij kan en hoe hij dingen die hij nu niet kan, toch mogelijk kan maken.

 • Roxy Eikelboom

  Bliss Veranderaar

  Een gezonde portie enthousiasme en proactieve houding maken het samenwerken met Roxy erg aangenaam. Met haar go-getter mentaliteit weet zij teams in geordende banen te leiden en gezamenlijk resultaten te behalen.

 • Alessa Mollers

  Operations

  Alessa is open en enthousiast maar tegelijkertijd gefocust en georganiseerd om zo haar doelen te bereiken. Haar leergierigheid zorgt ervoor dat ze zichzelf altijd blijft uitdagen om nieuwe avonturen aan te gaan.

 • Cindy Ponne

  Associate Bliss Veranderaar

  Met haar doelbewuste mindset weet Cindy strategische targets door te vertalen naar concrete, heldere acties. Haar analytische skills in combinatie met pragmatiek en een vleugje humor, zorgen ervoor dat zij mensen en organisaties in beweging krijgt.

 • Grytsje de Boer

  Bliss Veranderaar

  Bij Grytsje schijnt altijd de zon waarbij ze altijd denkt in oplossingen en mogelijkheden. Haar Friese nuchterheid en doortastendheid draagt bij aan een oplossing met een blik naar de toekomst.

 • Nina van de Wardt

  Bliss Veranderaar

  Nina is positief, nieuwsgierig en daadkrachtig. Gepokt en gemazeld in de horeca, Nina is bekend met weerstand en ziet elke uitdaging als een mogelijke kans. Lastige vraagstukken benadert ze op een praktische manier waardoor ze haar omgeving inspireert en de sfeer goed houdt.

 • Martijn Kruizenga

  Bliss Veranderaar

  Martijn is een echte doorzetter, gedreven en doelgericht. Met zijn analytische blik weet hij snel tot concrete en gewenste resultaten te komen, zonder het overzicht te verliezen. Daarnaast is hij erg flexibel en houdt hij altijd voor ogen wat zijn omgeving van hem verwacht.

 • Karina Taldikin

  Bliss Veranderaar

  Positiviteit is Karina haar tweede naam. Ze denkt altijd twee stappen vooruit en houdt zich in veranderende situaties bezig met hoe we het proces kunnen optimaliseren én hoe dit op een prettige en persoonlijke manier kan gebeuren.

 • Amber Osinga

  Bliss Veranderaar

  Amber is resultaatgericht ingesteld, als zij iets in haar hoofd heeft dan doet zij er alles aan om dit doel te bereiken. Door haar open houding krijgt ze mensen mee en bewaart ze het menselijke contact.

 • Cors van Zomeren

  Bliss Veranderaar

  Door effectief te luisteren, weet Cors mensen en groepen goed met elkaar te verbinden. Zijn analytische en observerende skills, in combinatie met zijn resultaatgerichtheid, zorgen ervoor dat hij goed hoofd- en bijzaken kan onderscheiden en het behalen van het doel altijd voor ogen houdt.

 • Marlijn Borst

  Bliss Veranderaar

  Met haar inlevingsvermogen en oprechte interesse legt Marlijn al snel een goede basis om mensen en afdelingen met elkaar te verbinden. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en zorgt voor goede energie gedurende verandertrajecten.

 • Kiki Nelissen

  Bliss Veranderaar

  Kiki is een nieuwsgierige en oplossingsgerichte onderzoeker die ideeën in praktische mogelijkheden vertaalt. Daarin zoekt ze actief anderen op om samen een gemeenschappelijk doel te bereiken.

 • Belle van Teijlingen

  Bliss Veranderaar

  Wat mensen beweegt tot verandering, of wat ze ervan weerhoudt, heeft Belle altijd geïnteresseerd. Vanuit verbinding wil ze graag samen zoeken naar nieuwe, andere wegen. Ze is een aanpakker, enthousiast en kan goed luisteren, ook naar de dingen die niet gezegd worden.

 • Matthijs de Coo

  Bliss Veranderaar

  Door zijn interdisciplinaire achtergrond en ervaring als projectleider werkt Matthijs gemakkelijk samen met anderen. Hij neem het voortouw om als team doelen te realiseren.

 • Tessa Bigby

  Bliss Veranderaar

  Tessa is gedisciplineerd, houdt van aanpakken en schrikt niet van een uitdaging. Ze zet graag haar analytische vaardigheden in om tot de kern van de situatie te komen en het onderliggende probleem te identificeren, zonder daarbij het menselijke element uit het oog te verliezen.

 • Shilène Balder

  Blisser Journey & Branding

  Samen iets waarmaken is waar Shilène energie van krijgt. Met enthousiasme gaat ze ieder avontuur aan, en met een achtergrond als ‘hotello’ en antropoloog staat de mens altijd centraal.

 • Jacqueline Splinter

  Bliss Veranderaar

  Met haar enthousiasme en daadkracht weet Jacqueline anderen te inspireren en te motiveren. Ze is nieuwsgierig, heeft een kritische blik en legt snel verbanden, waardoor zij voor elk probleem een oplossing vindt. Daarnaast is zij sensitief en heeft zij oog voor de behoeften en drijfveren van de mensen om haar heen.

 • François Mahé

  Bliss Veranderaar

  Processen verbeteren en tegelijkertijd mensen helpen zich te ontwikkelen? Dat is waar François gepassioneerd over is. Met nieuwsgierigheid, structuur en een internationale achtergrond weet hij het beste in een team naar boven te halen.

 • Kenize Öz

  Bliss Veranderaar

  Kenize is een ambitieus persoon met een hands-on mentaliteit. Door haar biculturele achtergrond schakelt ze gemakkelijk tussen verschillende omgevingen. Ze heeft een brede interesse, is doortastend en altijd op ontdekking naar nieuwe kennis en uitdagingen.

 • Noah Pattiapon

  Bliss Veranderaar

  Noah is resultaatgericht en gedreven tot de best mogelijke uitkomst te komen. Door zijn open, optimistische houding weet hij gemakkelijk verbinding te maken met de mensen om hem heen. Daarnaast helpt zijn analytische mindset om projecten gestructureerd en inzichtelijk te houden.

 • Mick Korte

  Bliss Veranderaar

  Vol ambitie en volharding gaat Mick elke uitdaging aan. Met zijn analytische en doordachte blik behaalt hij resultaten en uit deze resultaten haalt hij veel energie. Dit alles met oog voor het menselijke aspect.

 • Koen de Wolf

  Bliss Veranderaar

  Koen is gedreven om problemen op te lossen door het inzetten van sociale en communicatieve vaardigheden, dit doet hij dan ook met vol enthousiasme. Samenwerken met anderen, belangen verbinden van stakeholders en succesvolle resultaten is waar hij energie van krijgt.

 • Femke Veen

  Bliss Veranderaar

  Femke gaat uitdagingen met een glimlach aan. Zij houdt ervan mensen te empoweren, veranderingen te implementeren en om gezamenlijke goals met enthousiasme te behalen.

 • Bliss*er worden?

  Wil je Bliss*er worden?

  Bliss*er worden

Kennismaken?

Fysiek of digitaal.

Koffie

Heb jij een verandervraag, ben je toe aan een nieuwe uitdaging of wil je iets anders weten?

Bel ons: Telefoon pictogram 071-2206016