Het bedrijfs-
leven vraagt om liefde en plezier.

De bedrijfswereld lijkt steeds meer gericht op presteren en de ‘buitenkant’. Het gaat steeds minder vaak over het individu en waar diegene zichzelf kan zijn. Bliss gelooft dat we onze ‘bliss’ kunnen behouden door te streven naar rust en ruimte in ons (werk)leven en tegelijkertijd te streven naar de beste resultaten. Hoe? We hopen wat meer liefde in het bedrijfsleven te brengen door ons zelfbewustzijn te verhogen en met open hart te communiceren.

Waar staat ‘Bliss’ voor?

Bliss staat voor onverstoord plezier in verandering. Wij geloven dat verandering komt met pieken en dalen, met voorspoed en tegenslagen. Bliss is een heleboel (dit herken je in het logo). Maar Bliss is vooral een staat van zijn waarin we onverstoord reageren op de omgeving. Zonder zweverig te worden: door ons zelfbewustzijnsniveau te verhogen zijn we beter in staat om objectief (lees: zonder oordeel) waar te nemen. Dit helpt ons om effectiever te zijn.

Een nieuwe werkrelatie

Wij geloven dat het tijd is voor een nieuwe werkrelatie. Een relatie waarin plezier en succes voor jou hand in hand gaan zodat je als professional ‘engineer van je eigen bestaan’ wordt. We streven ernaar dat het werkplezier toeneemt, en daarmee de resultaten van het werk. Zo ben jij succesvol.

Liefde in bedrijf

Bliss*ers werken aan het vergroten van het zelfbewustzijn. Zo werken we open(hartig) en proberen we alles objectief waar te nemen. We houden oog voor de te behalen doelen én de omgeving waarin dit gebeurt. Of hoe wij het verwoorden: we hopen wat meer liefde in het bedrijfsleven te brengen.

Werken met de Bliss mindset

Wij geloven dat de Bliss-mindset ons helpt om echt in contact te komen met onszelf en de mensen om ons heen. Met ons UR Veranderframework leggen we de nadruk op het ontwikkelen van intuïtie, reflecteren we bewust en vergroten we uiteindelijk de realisatiekracht van onze veranderaars en de organisaties waarmee we werken.

Plezier en succes in werk en leven

Wanneer je voor je eigen pad durft te kiezen, dan komen plezier en succes in werk en leven vanzelf. Met andere woorden: wanneer je jezelf mag zijn, presteer je het best. Onze hele organisatie is ingericht op de filosofie ‘engineer van je eigen bestaan’. Zo komen Bliss*ers tot effectievere interacties en zijn ze hopelijk efficiënter als veranderaar

 

Bliss praktijken

Werken aan jezelf en verandering

Naast het UR Verander Framework – waarmee we effectief kunnen sturen op waardevolle interacties voor iedere specifieke verandering – hebben we ook Bliss-praktijken. We hebben oog voor het groeipad van onze Bliss*ers met de persoonlijke Bliss coach, we hebben oog voor het te leveren werk met onze job coach en we zoeken altijd hoe we extra waarde kunnen toevoegen op onze groeidagen, waarbij we leren van elkaar en we kijken hoe we elkaars klanten kunnen versterken.

Kennismaken?

Fysiek of digitaal.

Koffie

Heb jij een verandervraag, ben je toe aan een nieuwe uitdaging of wil je iets anders weten?

Bel ons: Telefoon pictogram 071-2206016