Plezier en succes in het bedrijfsleven.

Wanneer werk te zakelijk wordt, dan verliest het de menselijke maat. Terwijl mensen die goed in hun vel zitten juist beter presteren en beter werk afleveren. In een steeds sneller veranderende wereld is het dus belangrijk dat mensen zich goed voelen. Bliss is in 2017 opgericht vanuit de diepe overtuiging dat wanneer plezier en succes samenkomen er duurzaam resultaat ontstaat.

Waar staat ‘Bliss’ voor?

De vraag is niet of er iets verandert, maar hoe je omgaat met die verandering. Wanneer je ‘bliss’ bent dan reageer je onverstoord op je omgeving. Wij streven er met iedere klant naar om deze staat te bereiken binnen een organisatie: alleen dan verlopen veranderingen soepel en zijn we effectiever in het realiseren van het gewenste resultaat.

Ons verander framework

We werken met ons verander framework, het ‘wiel van verandering’. Dit framework is ontstaan uit passie voor ons vak en de behoefte aan een methode onafhankelijk framework (onze veranderaars zijn uiteraard wel bekend met alle methodes). In onze visie is veranderen mensenwerk en draait het om waardevolle interacties binnen jouw organisatie. Het framework helpt met aandacht voor de technische aspecten van verandering én de juiste mindset projecten succesvol tot resultaat te brengen. 

Expert in verandering

Verandering realiseren is ons vak. Verwacht dus ook vakmanschap in de manier hoe we te werk gaan. We brengen jouw mensen en organisatie in beweging. Vanuit ons verander framework worden onze veranderprofessionals getraind om steeds zeer bewust te werk te gaan. Zo zijn zij beter in staat de juiste keuzes en besluiten te faciliteren. Een mensgerichte werkwijze met focus op resultaat. 

Onze veranderspecialismen

We durven te stellen dat we expert zijn op vier verschillende verandergebieden.

Project & programma management

Wij geloven niet in veranderaars die overal bij komen zitten. Onze project managers kijken hoe ze echt waarde kunnen toevoegen. Vanzelfsprekend zijn ze bekend met Prince2, Agile en IPMA.

Bedrijfsverbetering

Wij geven handen en voeten aan de verbeteringsslagen binnen jouw beleid, processen en organisatie. Onze ‘business improvement managers’ zijn bekend met Lean Six Sigma, CX en tools als Mavim en Aris.

Implementatie management

Nieuwe producten zijn pas goed wanneer ze gebruikt worden. Wij implementeren diensten, producten en software en verhogen het effectieve gebruik.

Agile

Onze veranderaars zorgen ervoor dat jouw gehele organisatie de voordelen ervaart van de Agile methode. We zijn bekend met Spotify, SAFe, LeSS en andere methodes.

Op zoek naar een veranderprofessional of (een gedeelte van) je sourcing uitbesteden?


Maak een afspraak
(fysiek of digitaal)

Kennismaken?

Contact

Heb jij een vraag over verandering, je loopbaan of iets anders?

Bel ons: 071-2206016