Wij versnellen jouw groei, jij die van ons

Of je nu net begint of al 20 jaar meeloopt. Bij Bliss is iedereen welkom die houdt van veranderingen vormgeven en realiseren. Als veranderaar bouw je bij ons een indrukwekkend portfolio aan kennis, opleiding en vaardigheden op en word je tegelijkertijd opgenomen in een hecht, professioneel netwerk. En omdat we expliciet oog hebben voor jou als mens, blijf jij de baas over je carrière. Dat is werken bij Bliss.

Nieuwe werkrelatie

De bedrijfswereld lijkt sterk gericht op presteren en de ‘buitenkant’ en gaat nog te weinig over een plek waar je jouw beste zelf kan zijn. Wij geloven dat het tijd is voor een nieuwe werkrelatie. Een relatie waarin plezier en succes voor jou hand in hand gaan, zodat je als professional ‘engineer van je eigen bestaan’ wordt. Wat dit betekent? Als veranderaar durf jij je eigen pad te kiezen. Onze hele organisatie is ingericht op basis van deze filosofie. We streven ernaar dat het werkplezier toeneemt, en daarmee de resultaten van het werk. Zo ben jij succesvol.

Onderdeel van een community

Bij Bliss bouw je aan een langetermijnrelatie met elkaar en ons netwerk. Wij delen in plezier en zijn daarom een hechte community in zowel goede tijden als slechte tijden. Gezellige borrels, lunches en karaoke avonden horen daarbij, maar ook oprechte gesprekken over werk en (levens)geluk. Daarnaast werken we volgens de principes van een holacaratie, daar lees je hier meer over!

Bliss praktijken

Om optimaal te werken aan jezelf en aan verandering werken we met de Bliss praktijken. Om de vrijdag komen we bijeen tijdens groeidagen om van en met elkaar te leren (bijvoorbeeld door praktijkcases en gastsprekers). Daarnaast werkt iedere Bliss*er aan zijn of haar eigen groeipad. Op je opdrachten word je ondersteund door een jobcoach. Ook krijg je maandelijkse mindset coaching om dieper in te gaan op persoonlijke vraagstukken, te reflecteren en blinde vlekken (of belemmerende overtuigingen) zichtbaar te maken.

Bliss mindset

Bliss staat voor onverstoord plezier in verandering. Verandering komt met pieken en dalen, met voorspoed en tegenslagen. ‘Bliss’ is een staat van zijn, waarin we onverstoord reageren op de omgeving. Wij geloven dat de Bliss mindset ons helpt om echt in contact te komen met onszelf en de mensen om ons heen. We behouden onze ‘bliss’ door te streven naar rust en ruimte in ons (werk)leven en tegelijkertijd te streven naar de beste resultaten. Hoe? Door ons zelfbewustzijn te verhogen en met open hart te communiceren. Zo zijn we beter in staat om objectief (lees: zonder oordeel) waar te nemen. Dit helpt ons om effectiever te zijn.

Ons verandernetwerk

Bliss geeft verandertrajecten vorm voor talloze mooie opdrachtgevers. We zijn altijd op zoek naar vakkundige…

Ben jij een
Bliss*er?

Iedere Bliss*er is uniek, maar wordt gekenmerkt door hetzelfde ‘Bliss-DNA’. We willen allemaal de beste versie van onszelf worden.

Doe de check!

Heb jij het ‘Bliss DNA’?