Werken bij Bliss – drie samenwerkingsverbanden

Bij Bliss geloven we dat mensen het meest productief en gepassioneerd zijn wanneer ze de regie nemen over hun eigen leven. We zijn ervan overtuigd dat wanneer mensen “engineer van hun eigen bestaan” zijn, en wanneer ze werk doen dat in lijn is met hun persoonlijke leven en ambities, ze niet alleen floreren, maar ook uitblinken in hun werk. Deze overtuiging vormt de basis voor onze drie verschillende samenwerkingsverbanden, die professionals de vrijheid en mogelijkheid bieden om bij te dragen aan onze missie op hun eigen unieke manier. 

In deze blog nemen we je mee door deze drie samenwerkingsverbanden, die allemaal zijn geworteld in het geloof dat zelfregie leidt tot betere prestaties.

1. Veranderaars in Vaste Dienst

Allereerst werken veel Bliss*ers in vaste dienst. Ze kunnen vanzelfsprekend rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast genieten zij van enkele belangrijke voordelen. Zo hebben we bij Bliss veel oog voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Niet alleen bij de onboarding hebben we aandacht voor mensen, maar ook tijdens de gehele loopbaan. We investeren bovengemiddeld veel in persoonlijke coaching, professionele ontwikkelingsplannen en groeipaden. En onze community is hecht en helpt elkaar verder. In vast dienstverband kun je ook de kans pakken om mee te participeren binnen Bliss, zodat je ook ondernemende vaardigheden kunt ontwikkelen en meegroeit met de onderneming.

“Als vaste medewerker bij Bliss, krijg je de kans om je te specialiseren in jouw vakgebieden deel uit te maken van een hecht team van professionals.”

2. Freelancers – Zelfstandige Professionals

Freelancers vormen een andere belangrijke pijler van onze samenwerkingen bij Bliss. Sommige veranderaars willen graag hun eigen koers willen varen en de vrijheid willen hebben om projecten te kiezen die bij hun expertise passen, dat begrijpen we. Daarom zetten we freelancers vanuit hun specialisatie in op uitdagende opdrachten in verschillende branches. We geloven sterk in de waarde van onafhankelijkheid en zijn er trots op een platform te bieden waar zelfstandige veranderaars kunnen gedijen.

3. Associates – De Perfecte Balans

Voor veranderaars die het beste van twee werelden willen ervaren, hebben we het concept van de “Associates”. Ook wel bekend als midlancers. Dit unieke samenwerkingsverband stimuleert ondernemerschap en combineert de voordelen van in vaste dienst zijn met de flexibiliteit van freelancen. Associates genieten van 70% van de omzet die zij zelf creëren. Daarnaast ondernemen ze mee door interessante klanten en projecten te organiseren. Wanneer associates even zonder opdracht zitten of een periode minder willen werken, ontvangen ze altijd een basissalaris om de periode te overbruggen. Ze zijn vast onderdeel van onze community. Daarom genieten ze ook van de coachings- en ontwikkelingsmogelijkheden van Bliss. Daarnaast is het mogelijk collega’s te coachen en op die manier kennis te delen.

“We stimuleren ondernemerschap en zorgen ervoor dat Bliss*ers een directe invloed hebben op hun inkomsten en hun eigen loopbaan.” 

Diversiteit in samenwerkingsverbanden is de kern van onze kracht bij Bliss. Door het aanbieden van keuzemogelijkheden en flexibiliteit, kunnen onze veranderaars floreren en zich doorontwikkelen op hun eigen unieke pad. Ongeacht welk samenwerkingsverband je bij Bliss kiest, bieden we de ondersteuning en middelen die je nodig hebt om je professionele doelen te bereiken.

Of je nu op zoek bent naar stabiliteit, onafhankelijkheid of een perfecte balans tussen beide. Bliss heeft de juiste plek voor jou. Klaar om de volgende stap te zetten in je carrière als veranderaar? Solliciteer nu!

Benieuwd hoe het is om bij Bliss te werken? Elian vertelt er hier meer over.

Auteur

Mascha Barelds

Bliss Veranderaar