Mijlpaal bij KPN Zakelijk en een nieuw avontuur voor Remy

Remy Bosman werkt sinds augustus op opdracht bij KPN Zakelijk. Deze week rond Remy zijn opdracht af bij KPN! Naast deze mijlpaal heeft hij nog meer te vieren… Remy gaat zijn droom najagen! Daar wilden we natuurlijk meer over weten.

Welke opdracht heb je voor KPN uitgevoerd?

“Klopt! Ik heb me ingezet als facilitator voor het standaardiseren van de afdeling Implementatie. Dit team implementeert software ontwikkelingen binnen de business. Want er was behoefte aan het coördineren van de lopende initiatieven en het verbeteren van de processen in het kader van standaardisatie en kwaliteit. Ik was verantwoordelijk voor het aanbrengen van procesverbeteringen en het verhogen van de efficiëntie wat betreft samenwerken. Het doel? Implementaties zijn een feestje!”

Klinkt als een waardevolle opdracht. Wat heb je bereikt?

“We hebben tools geïmplementeerd om geautomatiseerde voortgangsrapportages mogelijk te maken. Daarnaast heb ik samen met het team gewerkt aan het implementeren van een gestandaardiseerd implementatieplan. Stakeholders worden nu pro-actief door Implementatie managers op de hoogte gehouden van ontwikkelingen. Ook is er centraal te achterhalen (in Jira) wat de voortgang is van de initiatieven. Implementatiemanagers hebben duidelijke communicatielijnen indien er vragen zijn over initiatieven.”

“Remy zijn aanwezigheid was een verademing voor het team door de energie die hij in het team heeft weten te brengen. De kracht van Remy is het op een positieve manier naar uitdagingen kijken en hier pro-actief naar te handelen door een “sure we can houding”. Remy denkt verder na dan alleen het vinden van een oplossing voor de huidige situatie. Door middel van goede afstemming en toekomstgericht denken zijn er Deliverables opgeleverd die in de toekomst gebruikt zullen blijven worden. Er is sprake van een toegevoegde waarde op de lange termijn. Ook na Remy zijn vertrek.”

Thijs van de Luitgaren- Lead Implementatie Management KPN Zakelijk

Mooie resultaten. En je hebt nieuws…! Vertel ons, wat is je volgende stap?

“Ik ga mijn mooiste leven tegemoet. Binnenkort start ik als Strategisch en Beleidsadviseur bij Stichting OPEN in Zoetermeer. Een mooie organisatie waardoor ik in staat wordt gesteld om bij te dragen aan de verduurzaming van Nederland voor wat betreft de Circulaire Economie op het gebied van Elektronisch afval. Daarnaast zal ik vanuit deze functie over een jaar in staat zijn om als Digital Nomad de wereld over te gaan reizen. Een mooi begin van het avontuur voor de komende jaren van mijn leven.”

Op een andere afdeling van KPN, SME (Small Medium Enterprises), heeft Bliss*er Grytsje haar expertise ingezet om de afdeling slimmer en klantgerichter te maken. Benieuwd hoe zij dit heeft bereikt? Bekijk dan dit artikel!

Auteur

teambliss