Maatschappelijke activiteit: een dag meedraaien in de ouderenzorg

Hoe gaat het er in de ouderenzorg aan toe? En hoe kan je hier als (young) professional een bijdrage aan leveren? Om antwoorden op deze maatschappelijke vragen te krijgen organiseerden vijf Bliss*ers dit kwartaal de maatschappelijke activiteit voor onze gezamenlijke kwartaalafsluiting.

Vrijdag 23 juni gingen onze Bliss consultants op bezoek bij Topaz Overrhyn. Topaz biedt liefdevolle gespecialiseerde zorg. Zo helpen zij kwetsbare ouderen met geheugenproblemen en cliënten met niet-aangeboren lichamelijke beperkingen. De groep werd in tweetallen verspreid over de verschillende afdelingen om de bewoners een leuke middag te verzorgen. Van gezellige gesprekken in de gezamenlijke ruimte, een wandeling in de openbare tuin, nagels lakken tot een taart bakken in de keuken, het was een bruisende middag.

Met speciale dank aan Rob Burgers die met ons deelt:

“De bewoners hebben het als ontzettend leuk ervaren. De activiteiten waren goed afgestemd op de behoeften van de bewoners. Je merkt gelijk dat ze de jonge nieuwe energie het weekend mee innemen, dat doet iedereen hier erg goed! We kijken uit naar een mooie toekomstige samenwerking tussen Topaz en Team Bliss.”

Met deze middag hopen we naast de betrokkenheid van Bliss bij maatschappelijke thema’s ook de betrokkenheid en het maatschappelijk bewustzijn van (onze) professionals te inspireren.

Wil jij met je team, of als individu, ook een bijdrage leveren aan de zorg voor ouderen? Neem contact op met Rob Burgers of kijk op werkenbijtopaz.nl voor meer informatie!

Auteur

teambliss

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een veranderprofessional of (een gedeelte van) je sourcing uitbesteden?


Maak een afspraak
(fysiek of digitaal)

Kennismaken?

Contact

Heb jij een vraag over verandering, je loopbaan of iets anders?

Bel ons: 071-2206016