Wij versnellen jouw groei, jij die van ons

Of je nu net begint of al 20 jaar meeloopt. Bij Bliss is iedereen welkom die houdt van veranderingen vormgeven en realiseren. Als veranderaar bouw je bij ons een indrukwekkend portfolio aan kennis, opleiding en vaardigheden op en word je tegelijkertijd opgenomen in een hecht, professioneel netwerk. En omdat we expliciet oog hebben voor jou als mens, blijf jij de baas over je carrière.

Persoonlijke professionele groei

Bij Bliss leer je door opleiding, begeleiding en praktijkervaring je eigen koers te varen. Doordat we samen in kaart brengen waar je krachten en groeipunten liggen, word je daadkrachtig in het nemen van beslissingen. Iedere opdracht helpt je om te groeien als professional en mens.

Engineer van je eigen bestaan

Bliss gelooft dat mensen het beste presteren als zij zichzelf kunnen zijn en open staan voor groei. Daarom bouw jij bij ons aan je eigen carrièrepad. Wij faciliteren dit met onze Bliss-praktijken. Jouw persoonlijke ontwikkelpad staat centraal. Bij ons ben jij engineer van je eigen bestaan.

Word onderdeel van een community

Bij Bliss bouw je aan een  langetermijnrelatie met elkaar en ons netwerk. Wij delen in plezier en zijn daarom een hechte community in zowel goede tijden als slechte tijden. Gezellige borrels, lunch en karaokeavonden horen daarbij, maar ook oprechte gesprekken over werk en (levens)geluk.

Vrijheid binnen je functie

We geloven sterk in gelijkwaardigheid. We vinden het belangrijk om voortdurend te evalueren, niet alleen jaarlijks te beoordelen. Verandering gebeurt continu, ook bij mensen, dus hier besteden we ook voortdurend aandacht aan. Gelijkwaardigheid betekent niet dat we iedere functie als gelijk zien. In Bliss vind je een organisatie waar je wordt ingezet op werk dat naadloos aansluit bij jouw kennis, kunde en ervaring. Zo halen we het beste in iedereen naar boven.

Gericht
op groei

Om de week op vrijdag komen we samen voor een groeidag. Hier staat samen groeien centraal. Dit kan zijn op basis van een persoonlijke ontwikkelbehoefte of algemene hard/soft skills. Ook krijg je maandelijkse coaching om dieper in te gaan op persoonlijke vraagstukken, te reflecteren en blinde vlekken (of belemmerende overtuigingen) zichtbaar te maken. Gemiddeld vier uur per maand besteed je samen met een Bliss*er aan het versnellen van innerlijke en inhoudelijke groei.

Ben jij een
Bliss*er?

Iedere Bliss*er is uniek, maar wordt gekenmerkt door hetzelfde ‘Bliss-DNA’. We willen allemaal de beste versie van onszelf worden.

Doe de check!

Herken jij je in de volgende kenmerken?

Deel worden van ons
verandernetwerk?

Bliss geeft verandertrajecten vorm voor talloze mooie opdrachtgevers. We zijn altijd op zoek naar vakkundige:

Bliss Veranderaars

Als Bliss Veranderaar kom je in vaste dienst bij Bliss en realiseer je verandertrajecten bij klanten. Omdat we geloven dat jij engineer van je eigen bestaan bent, ligt de focus op jouw groeipad en ontwikkeling.

Bliss
Associates

Overweeg je om te gaan freelancen maar voelt de stap te groot? Of ben jij al aan het freelancen maar zoek je meer verbondenheid? Het Bliss Associate contract brengt de voordelen van freelancen en het werken in teamverband samen.

Bliss
Freelancers

Ben jij een ZZP-er en ben je op zoek naar verschillende, interessante en uitdagende veranderopdrachten?
Bij Bliss bieden we kansen bij mooie opdrachtgevers en een sterk professioneel netwerk om op te bouwen.

Wil jij je aan Bliss verbinden?

Dat lijkt ons leuk. Bij vragen kun je contact opnemen met Tanuja door te bellen of te mailen. Solliciteer op een manier die bij jou past, bijvoorbeeld met een brief of een filmpje.

Naam(Vereist)
JJJJ slash MM slash DD
Max. bestandsgrootte: 1 MB.
Consent(Vereist)