Wij versnellen jouw groei, jij die van ons

Of je nu net begint of al 20 jaar meeloopt. Bij Bliss is iedereen welkom die houdt van veranderingen vormgeven en realiseren. Als veranderaar bouw je bij ons een indrukwekkend portfolio aan kennis, opleiding en vaardigheden op en word je tegelijkertijd opgenomen in een hecht, professioneel netwerk. En omdat we expliciet oog hebben voor jou als mens, blijf jij de baas over je carrière.

Een nieuwe werkrelatie

De bedrijfswereld lijkt sterk gericht op presteren en de ‘buitenkant’ en gaat nog te weinig over een plek waar je jouw beste zelf kan zijn. Wij geloven dat het tijd is voor een nieuwe werkrelatie. Een relatie waarin plezier en succes voor jou hand in hand gaan, zodat je als professional ‘engineer van je eigen bestaan’ wordt. Wat dit betekent? Als veranderaar durf jij je eigen pad te kiezen. Onze hele organisatie is ingericht op basis van deze filosofie. We streven ernaar dat het werkplezier toeneemt, en daarmee de resultaten van het werk. Zo ben jij succesvol.

Word onderdeel van een community

Bij Bliss bouw je aan een langetermijnrelatie met elkaar en ons netwerk. Wij delen in plezier en zijn daarom een hechte community in zowel goede tijden als slechte tijden. Gezellige borrels, lunch en karaokeavonden horen daarbij, maar ook oprechte gesprekken over werk en (levens)geluk.

De Bliss Praktijken

Om optimaal te werken aan jezelf en aan verandering werken we met de Bliss Praktijken. Om de vrijdag komen we bijeen tijdens groeidagen om van en met elkaar te leren (bijvoorbeeld door praktijkcases en gastsprekers). Daarnaast werkt iedere Bliss*er aan zijn of haar eigen groeipad. Op je opdrachten word je ondersteund door een jobcoach. Ook krijg je maandelijkse mindset coaching om dieper in te gaan op persoonlijke vraagstukken, te reflecteren en blinde vlekken (of belemmerende overtuigingen) zichtbaar te maken.

Framework voor effectieve interacties

Bliss*ers worden getraind in ons UR Verander framework. Hiermee leggen we de nadruk op het effectief sturen op waardevolle interacties voor iedere specifieke verandering. We hebben daarbij aandacht voor zowel de technische aspecten als onze mindset tijdens de verandering. Daarmee focussen we ons op het ontwikkelen van intuïtie, bewust blijven reflecteren en het vergroten van onze realisatiekracht.

Meer over ons framework

Werken vanuit de Bliss mindset

Bliss staat voor onverstoord plezier in verandering. Verandering komt met pieken en dalen, met voorspoed en tegenslagen. ‘Bliss’ is een staat van zijn, waarin we onverstoord reageren op de omgeving. Wij geloven dat de Bliss mindset ons helpt om echt in contact te komen met onszelf en de mensen om ons heen. We behouden onze ‘bliss’ door te streven naar rust en ruimte in ons (werk)leven en tegelijkertijd te streven naar de beste resultaten. Hoe? Door ons zelfbewustzijn te verhogen en met open hart te communiceren. Zo zijn we beter in staat om objectief (lees: zonder oordeel) waar te nemen. Dit helpt ons om effectiever te zijn.

Ben jij een
Bliss*er?

Iedere Bliss*er is uniek, maar wordt gekenmerkt door hetzelfde ‘Bliss-DNA’. We willen allemaal de beste versie van onszelf worden.

Doe de check!

Herken jij je in de volgende kenmerken?

Kom jij ons team versterken?

Solliciteer op een manier die bij jou past, bijvoorbeeld met een brief, een filmpje of alleen je CV. Onze Bliss*er Tanuja hoort graag van je via tanuja.balraadjsing@teambliss.nl of onderstaande formulier.

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 20 MB.

Deel worden van ons
verandernetwerk?

Bliss geeft verandertrajecten vorm voor talloze mooie opdrachtgevers. We zijn altijd op zoek naar vakkundige:

Bliss Veranderaars

Als Bliss Veranderaar kom je in vaste dienst bij Bliss en realiseer je verandertrajecten bij klanten. Omdat we geloven dat jij engineer van je eigen bestaan bent, ligt de focus op jouw groeipad en ontwikkeling.

Bliss
Associates

Overweeg je om te gaan freelancen maar voelt de stap te groot? Of ben jij al aan het freelancen maar zoek je meer verbondenheid? Het Bliss Associate contract brengt de voordelen van freelancen en het werken in teamverband samen.

Bliss
Freelancers

Ben jij een ZZP-er en ben je op zoek naar verschillende, interessante en uitdagende veranderopdrachten?
Bij Bliss bieden we kansen bij mooie opdrachtgevers en een sterk professioneel netwerk om op te bouwen.