Ondersteuning in de Covid-19 bestrijding bij LCCB

Urgentie en doelstelling

Midden in het tumult van de COVID-19 pandemie werd de Landelijke Coördinatie Covid-19 Bestrijding (LCCB) opgezet. Hun missie? Het doelgericht coördineren van diverse activiteiten omtrent deze pandemie. Bliss*er Zamani speelde een cruciale rol als Programmasecretaris binnen de directie ‘bedrijfsvoering’ van de LCCB.

Aanpak en onze rol

In haar rol als Programmasecretaris werkte Zamani nauw samen met de directeur bedrijfsvoering en werkte ze binnen diverse programma’s binnen de LCCB. Haar verantwoordelijkheden omvatten niet alleen de ondersteuning van directeur bedrijfsvoering (agendabeheer, opzetten van team evenementen, voorzitterschap en notuleren), maar ook ondersteuning van team HR en inkoop én het borgen van documentatie van de Parlementaire Enquête Covid-19. Naast deze operationele taken had Zamani een leidende rol in risicomanagement, waarbij ze de risico’s binnen de organisatie identificeerde, documenteerde en mitigerende maatregelen voorstelde.

Als je denkt dat ze dan genoeg op haar bord heeft? Dan ken je onze Zamani nog niet. Zo pakte ze ook diverse deelprojecten op, waaronder de begeleiding van het decharge proces. In dit deelproject coördineerde ze de transitie van de operatie naar GGD GHOR NL. Daarnaast speelde ze een sleutelrol in het verantwoordingsproject door verschillende dossiers op te stellen, waarvan ze er zelfs twee onder haar hoede had als penvoerder. 

“ Zamani is een stille kracht die zeer nauwgezet haar werkzaamheden doet. Ze heeft oog voor haar omgeving en weet goed wat er speelt. Ze brengt structuur aan en krijgt met haar vriendelijke houding veel voor elkaar. Naast dat ze intelligent, zelfstandig en analytisch is , is het ook gewoon fijn om met haar samen te werken. “

– Catelijn Katz, Directeur Bedrijfsvoering LCCB

Resultaat

Zamani’s grondige aanpak van risicomanagement zorgde voor een gedetailleerde documentatie van alle risico’s en de bijbehorende beheersmaatregelen. En de transitie inclusief gegeven decharge op de onderdelen is voor 1 juli 2023 is succesvol voltooid.

Meer lezen? Communicatie in de Agile transformatie bij de Belastingdienst door Bliss*er Belle