Blijf voorop lopen in jouw werkveld

Hoe flexibel en effectief een organisatie omgaat met veranderingen, bepaalt hoe succesvol deze is. Ben je op zoek naar sourcing voor je vaste en externe verandervacatures? Wil je meer inzicht en grip op de inhuur van externe veranderaars? Geloof je, net als wij, dat er uit partnerschap de mooiste resultaten ontstaan? Samen formuleren we de aanpak die past bij jouw organisatie en ambitie.

Wat we doen

We begeleiden complexe veranderingen in technologie, product of organisatie en we implementeren nieuwe diensten of software. Altijd samen met jou. Als jouw partner in verandering zijn we een consultancybureau, broker en ‘Managed Service Provider’ ineen. Gespecialiseerd in óns vakgebied: verandering.  

Meer dan 250 veranderingen gerealiseerd!

Veranderingen vinden in iedere branche plaats. Door ons brede netwerk van veranderaars hebben we ervaring in veel verschillende branches. Denk aan retail, telecom, finance, de publieke sector, logistiek, energie en de zorg. Bekijk hier voorbeelden van veranderingen die we bij onze klanten hebben gerealiseerd. 

Jouw partner in verandering

Wil jij de veranderkracht van je organisatie vergroten? Vanuit een exclusieve samenwerking brengen we jouw veranderbehoefte in kaart en dankzij ons flexibele samenwerkingsmodel groeien we mee met jouw vraag. Zo heb jij altijd gekwalificeerde mensen, en zekerheid over compliance, continuïteit en betaalbaarheid. Bliss houdt voor jou een vinger aan de pols tijdens lopende verandertrajecten. We zijn aanwezig als het nodig is, afwezig als het kan.

ik zoek een partner in verandering

Krijg grip op sourcing

De sourcing van veranderaars is tijdrovend. Of het nu om een medewerker in vaste dienst gaat of om externe inhuur: ieder project vraagt om een ander ervaringsniveau en affiniteit met de inhoud. Bliss ontzorgt je op het gebied van werving & selectie, tariefmanagement en compliance. In een langetermijnsamenwerking zijn we jullie vaste aanspreekpunt voor de vaste en/ of flexibele schil. Maximale voorspelbaarheid én altijd helderheid over je kosten.  

ik wil grip op sourcing

Vind nu de juiste veranderprofessional

Zoek jij een veranderprofessional die gespecialiseerd is in het begeleiden van verandertrajecten én affiniteit heeft met de inhoud van jouw opdracht? Onze community bestaat uit meer dan 150 veranderaars in vaste dienst en op freelance basis. We gaan verder dan het schuiven van cv’s: we maken een zorgvuldige en verrassende match met het passende ervaringsniveau. 95% van de aanvragen is binnen drie weken effectief vervuld! 

ik zoek een veranderprofessional

Ben jij onze volgende partner in verandering?

Doe de check!

Beantwoord jij meer dan 3 vragen met ja? Dan kunnen wij zeker waarde toevoegen aan je onderneming.

Op zoek naar een veranderprofessional of (een gedeelte van) je sourcing uitbesteden?


Maak een afspraak
(fysiek of digitaal)

Kennismaken?

Contact

Heb jij een vraag over verandering, je loopbaan of iets anders?

Bel ons: 071-2206016