Verandering als dienst

We geloven dat een organisatie alleen succesvol kan blijven door flexibel om te gaan met verandering. Daarom gaan we voor een langetermijnrelatie. Alleen zo kunnen we echt focussen hoe een organisatie effectief de strategie vertaalt naar klantimpact. Wanneer je minimaal drie fte’s aan veranderwerkzaamheden uitbesteedt of wilt uitbesteden, dan is verandering als dienst al iets voor jou.

Welke rollen vervullen we?

Met ‘verandering als dienst’ vervullen we meerdere functies als het gaat om externe inhuur. Eigenlijk zijn we een ‘Managed Service Provider’, broker en consultancybureau ineen. Gespecialiseerd in óns vakgebied: verandering.

Hoe werkt verandering als dienst?

We werken niet ‘uurtje factuurtje’ zoals de standaard lijkt in ons werkveld. Dit stimuleert namelijk niet om sneller tot beter resultaat te komen. Wij doen het anders: we sourcen slim, sturen op waardegericht uitvoeren en vergroten de veranderkracht van jouw organisatie. Verderop leggen we uit hoe dit werkt. Maar in het kort: we leveren voor ieder onderdeel gekwalificeerde mensen, en je hebt nooit zorgen over compliance, continuïteit of betaalbaarheid. 

Is Bliss iets
voor jou?

Wanneer je minimaal 3 fte’s aan veranderwerkzaamheden uitbesteedt of wilt uitbesteden, dan is verandering als dienst al iets voor jou.

Doe de check!

Beantwoord jij meer dan 3 vragen met ja? Dan kunnen wij zeker waarde toevoegen aan je onderneming.

Slim sourcen

De verandervraag in een organisatie is nooit statisch; het aantal projecten (of lees: epics) dat loopt varieert constant. Met Bliss kun je razendsnel op- en afschalen omdat we kijken naar het gemiddeld aantal uren aan junior/medior/senior dat jouw verandervraag nodig heeft. Aan de hand hiervan berekenen we een service fee per maand. Zo betaal je nooit onnodig teveel, en heb jij altijd professionals tot je beschikking. En wij regelen de administratie en compliancy.

Sturen op waarde

Het is belangrijk om tijdens een verandertraject flexibel te zijn. We zoomen daarom regelmatig in en uit met de veranderaars om te bepalen of de doelstelling en de daarbij behorende oplossing en aanpak nog kloppen. Als we de doorlooptijd kunnen verkorten, doen we dat. Dankzij de wekelijkse coaching en toolkits gebaseerd op ons UR Verander Framework blijven we altijd in gesprek.

Vergroten veranderkracht

We geloven dat een organisatie alleen succesvol kan blijven door flexibel om te gaan met verandering. Daarom gaan we voor een langetermijnrelatie. We kijken hoe we een organisatie kunnen versterken door een community van veranderaars te creëren, door bijvoorbeeld een gilde, trainingen of ontwikkelingen van nieuwe werkwijzen en processen. Zo vergroten we de slagkracht van organisaties, zodat strategie snel en effectief wordt uitgevoerd.

Ons holistische verander framework

We werken met ons UR Verander Framework, het ‘wiel van verandering’. Dit framework is ontstaan uit passie voor ons vak en de behoefte aan een methode onafhankelijk framework (maar onze veranderaars zijn uiteraard wel bekend met alle methodes).

In onze visie is veranderen mensenwerk en draait het om waardevolle interacties binnen jouw organisatie. Voor iedere verandervraag en organisatie vullen we het framework in, zodat ieder project goed en doordacht wordt uitgevoerd. We vertellen je hier graag meer over.

Waar we goed in zijn

We durven te stellen dat we expert zijn op vier verschillende verandergebieden.

Project & programma management

Wij geloven niet in veranderaars die overal bij komen zitten. Onze project managers kijken hoe ze echt waarde kunnen toevoegen. Vanzelfsprekend zijn ze bekend met Prince, Agile, IPMA.

Bedrijfsverbetering

Wij geven handen en voeten aan de verbeteringsslagen binnen jouw beleid, processen en organisatie. Onze ‘business improvement managers’ zijn bekend met Lean Six Sigma, CX en tools als Mavim en Aris.

Implementatie management

Nieuwe producten zijn pas goed wanneer ze gebruikt worden. Wij implementeren diensten, producten en software en verhogen het effectieve gebruik.

Agile

Onze veranderaars zorgen ervoor dat jouw gehele organisatie de voordelen ervaart van de Agile methode. We zijn bekend met Spotify, SAFe, LeSS en andere methodes.

Kennismaken?

Fysiek of digitaal.

Koffie

Heb jij een verandervraag, ben je toe aan een nieuwe uitdaging of wil je iets anders weten?

Bel ons: Telefoon pictogram 071-2206016